Ainutlaatuinen ura
Lauttasaaren senioritalossa


Tervetuloa Lauttasaaren senioritaloon!

Lauttasaaren senioritalo on säätiön omistama yhteisöllinen yksityinen palvelutalo, joka sijaitsee aivan meren rannalla Lauttasaaren sillan kupeessa. Talo tarjoaa laadukasta ja kohtuuhintaista asumista helsinkiläisille ikäihmisille.

Talomme arvot ovat:

 • Turvallisesti
 • Luotettavasti
 • Inhimillisesti
 • Yhteisöllisesti
 • Oikeudenmukaisesti

Nämä eivät ole vain tyhjiä sanoja, vaan me elämme ja teemme työtä arvojemme mukaisesti.

Oletko sinä meidän uusi työntekijämme?

 • Lähihoitajana tai sairaanhoitajana vastaat osaltasi asukkaittemme hyvinvoinnista, mukavasta ja aktiivisesta arjesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä osana moniammatillista tiimiä, johon kuuluu esimerkiksi sairaanhoitaja, kaksi geronomia ja kuntohoitaja.
 • Olemme kiinnostuneita ammattitaitoisista keikkalaisista palvelutiimiimme, joille ikäihmisten parissa työskentely on luontevaa.
 • Loma-aikoina olemme kiinnostuneita myös osa-aikaisista työntekijöitä talon eri tehtäviin, myös esimerkiksi keittiö- ja salitöihin.
 • Talomme on suosittu sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden työssäoppimispaikka, ja meillä on yksi opiskelija talossa aina kerrallaan.
 • Talomme on ollut jo vuodesta 2013 alkaen siviilipalveluspaikka. Seuraavan siviilipalveluspaikkamme tulee avoimeksi syksylle 2020.

Perehdytämme kaikki työntekijämme talon toimintatapoihin sekä tehtävään. Toimimme tiimissä, mutta arvostamme oma-aloitteisuutta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Tiimimme tukee sinua työssäsi. Meillä pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi, ja voit käyttää omaa luovuuttasi ja persoonaasi seniorityössä. Voit mielellään osallistua arjen ja juhlan ohjelmien ideointiin, suunnitteluun ja järjestämiseen!

Meillä arki on täyttä elämää. Talossa on paljon tapahtumia ja erilaista aktiivista toimintaa. Hae meille töihin niin ideoidaan ja toteutetaan yhdessä asukkaillemme lämmintä ja ilontäyteistä seniorielämää.

 

Meillä Lauttasaaressa olet täysin suomalaisen työnantajan palveluksessa.

Meille on myönnetty Avainlippu- ja yhteiskunnallinen yritysmerkit Suomalaisen työnliitolta. Näitä merkkejä ei voi saada ellei täytä kaikkia vaatimuksia kuten tuottaa palvelut Suomessa ja ohjaa voittoa yhteiskunnalliseen hyvään.

Lauttasaaren Senioritalo yrityksenä

Lauttasaaren vanhustentalosäätiö perustettiin 28.4.1971. Lauttasaaren vanhustentalosäätiön toiminnan tarkoituksena on tarjota ikääntyville helsinkiläisille palveluasumista ylläpitämällä
Lauttasaaren senioritaloa, jonka toiminta alkoi vuonna 1975.

Asukkaita talossa on 109 henkilöä, joista 25 henkilöä puhuu äidinkielenään ruotsia. Asunnot ovat pääsääntöisesti yksiöitä, ja asuntoja talossa on 107. Liikevaihtomme on n 2.36 milj.€/vuodessa.

  Supertyöpaikka

  Tarjoamme Sinulle useita hyviä työsuhde-etuja ihanien työkavereiden ja asukkaiden lisäksi!

  Talossamme on erittäin hyvä yhteishenki koko työyhteisön kesken, ja toivomme, että sinä osaltasi loisit sitä myös omalla persoonallasi. Viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselymme mukaan (2020) asiakastyytyväisyytemme oli 96%. Tämä kertonee jo paljon erityisestä palvelutalostamme, eikö vain?

  Turvallinen työpaikka

  Koulutettu henkilökuntamme, esimiehet ja moniammatillinen tiimi takaa niin työturvallisuutesi kuin myös asiakasturvallisuutemme. Vuosittain järjestämme turvakävelyt ja palokoulutuksen. Ensiapukurssit kuuluvat vuosikelloomme. Hygieniapassi on ehto, että voi työskennellä keittiötiimissä. Turvallinen lääkehoito on meille sydämen asia. Jokainen hoitaja saa tähän säännöllistä koulutusta ja uusimme lääkeluvat kolmen vuoden välein.

  Työhyvinvointi

  Jotta jaksat ja voit hyvin työssäsi, talomme tarjoaa sinulle työnohjauksen lisäksi liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Talo tarjoaa myös kehon huoltoa (jumppatunnit kuntopiirissä talon sisällä) liikunnanohjaajan kanssa työajalla.

  Työvälineet

  Tarjoamme käyttöösi hyvät työvälineet työtäsi helpottamaan. Näitä ovat muun muassa ajantasaiset tietokoneet ja puhelimet sekä työasut ja kengät.

  Ruokailuedut

  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ruokailla talomme ravintolassa edulliseen työsuhde-etuhintaan. Talossamme on oma keittiö ja ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa itse kaikki talon ateriat.

  Työsuhdeasunto

  Sinulla on myös mahdollisuus vuokrata talostamme oma asunto edulliseen työsuhde-etuhintaan. Asuntoja on vain muutamia, joten kysy näistä lisää.

  Jatkuva kouluttautuminen

  Jotta pysyisit ammatissasi ajan tasalla, tarjoamme vakituisessa työsuhteessa olevillemme mahdollisuuden jatkokoulutukseen työn ohella. Tutustu https://www.skhole.fi/ . Skhole tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille joustavan oppimisympäristön lakisääteisistä kursseista aina syvällisempään ammatilliseen kehittymiseen.

  Työterveys

  Tarjoamme sinulle myös työtä tukevan ja hyvän työterveyshuollon.

  Muita etuja

  Meillä hyvään työyhteisöön ja hyvän yhteishengen luomiseen kuuluu kolme kertaa vuodessa järjestetyt erilaiset koulutus-, kehitys- ja virkistyspäivät.

   

  Kiinnostuitko?

  Toivomme, että tarjoamamme työsuhde-edut, merellinen työympäristö mukavien työkavereiden kanssa rohkaisisi sinua hakeutumaan meille töihin.

   

  Vanhushoiva-ala on ihmisläheinen työ.
  Siinä tuntee tekevänsä merkityksellistä ja tärkeää työtä tässä yhteiskunnassa.
  Olet tarpeellinen, tärkeä ja sinua tarvitaan. Pidetään yhdessä meidän ikäihmisistä huolta.
  He todella ansaitsevat sen.

  Työhakemus

  [wpforms id="1802" title="false" description="false"]